22.1.

DE WEEK VAN ALLE RIEMEN LOS
Maandag waren we begonnen met de goede hoop dat ondanks de zwarte maandag ( 2e maandag in januari is blijkbaar de meest depressieve dag van het jaar) alles goed zou verlopen.
Maar onze maandag is een zooitje geworden.
Blondie ruikte nog wat i.v.m. haar loopsheid en ondanks dat alle honden haar negeerde kon Bacio het niet laten en deed heel de wandeling pogingen om haar te “verkrachten”.
Super iritant! Maar deze manieren zal nu afgelopen zijn. Bacio werd vrijdag gecastreerd en Blondie wordt in februari ook geholpen. Dus geen 'sexy' honden geurtje meer!
Eenmaal bij de bus had Diesel weer besloten om nog even een eigen rondje te snuffelen evenals Fee die ook andere plannen had dan in de bus te stappen.
Tja…je hebt van die dagen ;-)
Dinsdag is dan de wandeling figuurlijk in de soep gelopen. Het ging hard regen en hagelen en toen we in een weiland kwamen begon het te donderen en flitsen. Onweer dus! Nou wie kan dat verwachten midden in januari?! De honden waren deze keer in no time met z’n allen in de bus zonder dat ik hun moest aanmoedigen. Ook hun vonden dit “honden weer “ een beetje te veel van het goede.
Woensdag was weer een dagje om bij te komen. Met een kleine groep een relaxte wandeling meegemaakt. Het was ook de hoogste tijd!
Donderdag had ik weer eens de fotocamera erbij gehaald. De hemel was heel de dag blauw en we hadden met Ciska alle twee de wandelingen heerlijk van de hondjes genoten en om ze gelachen.
De hondjes blij bij aankomst in het bos.
Wat koekjes scoren bij Ciska
Kleine Sinon geniet van het “geweld” van Doedel en Klaasje.
Doedel heel content mee lopen.
Bij het water…
Nooit te koud voor een duik ;-)
De lieverd Danger houd me goed in de gaten…”Waar blijf je nou?”
En onze 'grizzly beer' Sun kan geen plas links laten liggen. Gelukig maar is zij al zwart van zich zelf ;-)
De week is afgesloten met een rustige wandeling op vrijdag.

Geen opmerkingen: