5.4.09

ZOOOOOOON!!!
Het week ziet bij er op.
En wat een week! Jetje miena!
Het was echt al hoogste tijd om wat zonnetje te weer een zien maar dat het zo viel gaat worden…
Het is ook hope gebuurt deze week.
Mandag meegelopen in de bos met Heidi en haar honden clubje van ¨Ren je Rot¨.
Mensen die we tegen komen zijn altijd verbas hoe viel honden we bij elkaar hebben en dat het zo goed gaat.
Het lijkt dat honden denken, hoe meer honden vrienden, hoe meer honden fun!
Allemaal renen en spleen en sturen en niet vergeten met deze weer viel zwemen.
Diensdag dus even van schrik gekomen naar het opsluiting actie op het toilet bij Ringo. Wat later in bos aangekomen en ander kant gelopen als normaal en in eens had we 5 honden extra bij die bij Ricky van ¨Gaat ie mee¨ hoorden maar hadden besloten lijkbaar hun eigen privé groepje maken en vervloog zich aansluiten aan onze club.
Woensdag was eigenlijk onze honden bus bestickerd. Het is wel geduurd maar het was moeiten waard. Zelf ben ik heel te vrede met het resultaat. Het is een ¨kleurige experence¨ geworden. Maar ja beetje vrolijke kleurtje in het leven kan nooit kwaad, toch….
Donderdag weer met Heide gelopen…we waren aangesproken door een man die op heel vriendelijk manier ons wijzen waar we met honden wel mogen komen en waar niet. Hij was namelijk de jager en vervolg gin hij op jacht. Paar honden schrikken zich rotje toen hun het schoten hoorden maar gelukkig maar blijven allemaal in de buurt. Het word niet echt makkelijker er op. Het zijn paar zijkers bezig op de gemeten die totaal geen verstand hebben van honden en hun belangen voor hun gezonden gedrag en deze zijkers doen op ons soort heksen jacht. Mens voel zich waak als zware criminele omdat paar honden los heb die niks anders doen zijn als genieten van een prachtige wandeling en ander honden vriendjes. Later krijgen we nog SMS van nog een ander collega die in een andere bos was aan te wandelen en had net boeten gekregen. In eens krijg dan zo zonnige dag rare nasmaak….we zullen het zien.
Gelukkig maar honden treken zich van onze zorgen totaal niks aan en dat is goed ook…omdat hoe ik laatste keer ergens las: ¨Be happy for this moment. This momen is your life¨. En het lijk dat deze gezegden is juist door een hond bedacht…
En als Gaidi op deze (slechte) foto.
Hoe oud hij is dan krijg die helemaal het lente kriebels en rent hij met alle 4 poten in de 2 lucht en oren in de lucht en tong tot het grond achter Abi aan…
Zij waardeert zijn liefde niet echt terug …hihi…Abi is namelijk niet zo van mannen maar meer van eten ;-) Maar Gaid heb maar ogen en neus voor haar. Duidelijk geval van honden/man die op blonden dikke en gelijk knapen teefjes val, dus.
Somege honden vind het modder poel juist het leukste spot in bos om in te spelen!
Hier Ringo met Diesel en Roco en Choca
Flos met Ringo
Fee en Abi
Flos met zijn prachtige en lieve kop!
Flin of Fee?? Mama en dochter lijken bijna als 2 dropen water op elkaar en som op foto zien ik niet goed wie is wie…deze we dames kunnen ook vreeslijk gillen in de bus bij elke stopen om een honden lossen of laden! Dan starten hun met sirene geleiden en iedereen inde buurt kijk, wat is in de hand! hihi…
Over Chessje maken we ons grote zorgen. Naar de wandelingen heb zij heel viel pijn en daroom was zij heel donderdag bij DA om alle onderzoeken te doen. Chess houd zo viel van rennen en het zal voor haar echt heel erg zijn als zij het niet meer mag…dus bidden!
Hmmmm en wat doen je als het geen stok in de buurt is?? Gewond …je bijt stuk boompje er af! Klaar!
En op weg naar huis…de voor bank blijf altijd de geliefdste plek in de bus…waak is die dan gereserveerd voor mij eigen hondjes, omdat juist hun moten mest tijd doorbrengen in de bus.
Hun vind het super leuk en staan echt elke ochtend in startblokken om in te stappen….
En bij een heel langen blog post met veel foto’s ( allemaal aan klikbaar voor vergroting),hoort ook een filmpje …

Geen opmerkingen: