7.6.09

HET BEGIN VAN JUNI
Mandag zijn we rustig begon, onlangs vrije dag toch weer richting de bossen. Baasje van Vamy, Max was ook mee.
Hij vond het heel leuk te zien, dat Vamy onlangs, dat zij in haar eentje niet zo aardig doen tegen ander hondjes op straat, juist in de groep super viel plezier heb.
En ook kan zij als alle beste te zwemen. Weer een water ratje in de groep er bij.
Hopelijk kan Max met ons waker op stap in zomer vakantie. Zo help is natuurlijk altijd welkom!
Diensdag was het drama met Gaidi. ( ter lezen in het veleden post). Gelukkig maar gaat het nu weer goed met Gaidi. Mandag mag hij weer met ons me. Werkelijk zal ik van hem heel goed in de gaten te houden en bij elke klein hoest zal mij hard harder gaan kloppen.
Woensdag was Zen, een nieuw hond, met ons op proef wandeling gewest. Zen zal ik nog in een volenden post grondig voorstelen.
Zen vond het super leuk met alle ander honden.
Flos was in begin beetje onder indruk van Jen en Jen van Sem, maar later deed hun heel viel sturen samen.
En ook water vond hij super leuk. Grappig, omdat bij zijn vrouwtje hou hij dus er niet van ;-)
Djuna was deze week ook weer van partij.
Zijn doen het nu heel goed. Zij gaat zelf naar de bus en spring ook zelf in. Wel dan naar voor ;-) het is en blijf eenmaal onze prinsesje.
Maar ook in de groep gaat zij al helemaal los en geniet zij lekker met ander honden.
Vrouwtje van Turby en Chess woud graag foto’s van hun 2 samen. Bijna onmogelijke opdracht, dacht ik, omdat Turby is een turbo hond en is geen nooit stil. Het is toch wonder boven wonder gelukt. Maar heelast vind het vrouwtje niet zo leuk, omdat Chess steek zo haar tong er uit. Ja, maar het komt door dat Chessl als zij ons zien te aankomen drop zij stoptal haar tong er uit van het blijdschap. En deze tong wegfotoschoppen zal toch niet echt kunnen…
Turby heb ook hier een seconde pauze genomen. Even afkoelen….
En over het niet stil blijven gesproken: zo geval is ook dus Choca en Roco( hier op foto) . Die 2 zijn ook werklink not- stop in beweging. Rennen, rennen en nog eens rennen. Dat is hun moto!
Kleine Mido gedraagt zich in de bos als een stokstaartje. Zo lang zijn geluidje hoort, of iets wat zij niet vertrouwen, gaat zij in de hogen gras op haar achter kant te staan. En dan blaft zij ook nog er bij, zo het rest van honden goed gewaarschuwd zijn voor een mogelijke ¨gevaar¨.
¨Hoort jullie het ook?!? ¨
En hier weer een filmpje van deze week. Jammer genoeg is het liedje met naam ¨Girls Just Wanna Have Fun¨ niet ¨Dogs Just Wanna Have Fun¨…

Geen opmerkingen: