31.1.

DE WEEK VAN ALLE RIEMEN LOS
Het was weer een gezellige week. Een aantal keren hebben we een gezamenlijke wandeling gemaakt met Heide en haar roedel. Het gaat altijd super goed en het lijkt vaak hoe meer honden hoe meer vreugde in de roedels onderling net als hier op foto zie je een aantal honden uit 2 verschillende roedels op een stok ;-).
Maar helaas viel dinsdag Blondie zeer in de smaak bij een hond van Heidi. Die arme jongen kan hier ook echt niets aan doen. Hij is niet gecastreerd en soms drijven zijn ongecontroleerde hormonen door zijn lijf en zeker als hij zo’n knap teefje als onze Blondie tegenkomt. Toen Sem op het einde van de wandeling ook even wilde snuffelen aan Blondie dachtt Bikkel hier anders over en hapte in de neus van Sem! Gelukkig maar is het ook bij die ene hap gebleven maar arme Sem had een flinke kras overgehouden…maar zeker geen trauma omdat een dag later hij weer vrolijk met ons mee huppelde.
Woensdag was ook Sientje erbij! Super leuk 2 lieve beren in een groep tegelijk. Helaas lukte het me niet ze op een foto te krijgen.
En ook Wim was deze week weer eens van de partij om de honden extra te amuseren.
Bruno had woensdag een beetje een ‘dipje’ en was helemaal niet happy zoals ik bij gewend ben. Gelukkig maar was het maar tijdelijk en vrijdag was hij weer helemaal blij!
Mijn Elfje is ook ziek met blijkbaar vocht in haar longen en heeft hiervoor medicijnen. Maar zij wil perse elke ochtend mee wandelen! Hopelijk zal zij nog voor heeeeeeeeeeeeeel lang dat willen, mogen en kunnen! Ik kan haar echt nog niet missen.
De volgende hond die 3 dagen in de lappenmand (en bed ;-) had gelegen is Ringo. Ringo verstapte zich dinsdag tijdens de wandeling flink na een ‘dolle’ speelpartij en liep heel mank. Normaal herstellen honden zich heel snel maar Ringo had echt pijn en was heel zielig. Ik had hem dan voor de rest van de week apart uitgelaten aan de lijn. Niet echt leuk voor de arme Ringo maar zijn poot moet echt goed herstelen.
En ook Turby heeft last! Last van haar start! Zij is namelijk altijd zo hard aan kwispelen dat zij haar start letterlijk kapot kwispelt (in huis). Het bloed ontzettend en het hersteld niet. Het enige wat de dierenarts voor haar kan doen is een stuk van haar start amputeren wat natuurlijk ook ontzettend zielig is omdat Truby haar staart heel (te) intens gebruikt bij haar communicatie.
Maar gelukkig maar heeft de rest van de roedel geen kwaaltjes….ten minste niet dat bij me bekend is…
Lieve Kroemeltje gaan we nu 2 weken missen omdat zij even uit logeren gaat.
Trubel zal Kroemel missen omdat die 2 altijd samen tikkertje slepen.
Trubel vindt het natuurlijk ook heel fijn om lekker te rollen ….
En die Flos...die vindt stokken het aller lekkerste!
Bij deze nog aantel filmpjes van
Donderdag middag (21.1.)

Mandag ochtend (25.1.)

Donderdag ochtend (28.1.)

Geen opmerkingen: