14.2.

WEEK VAN ALLE RIEMEN LOS
Er lijkt echt geen einde aan te komen aan deze winter met al die sneeuw en zo hadden we donderdag er weer aan moeten geloven.
Maar gelukkig viel als mee of misschien raakt het wel gewend om over de sneeuw en gladde wegen te rijden om de hondjes op te halen.
Veder is sinds deze week weer mijn zusje aanwezig!
Net als de afgelopen winter en zomer komt zij ook nu voor aantal weken een handje helpen met het uitlaten van de honden en dat is echt super fijn!
De honden genieten van al die extra aandacht, knuffels en koekjes van haar en ook ik heb ontzettend blij met mijn top “Help Piet”!
Oudere lezers van de blog weten dat mijn zus is minder begaafd en juist door dat is het speciaal met de hondjes.
Voor de rest hadden we ook deze week 2 keer gelopen met het vrouwtje van Spyker, een nieuwkomer die over een paar weken met ons voor het eerst zal meegaan.
En ook het vrouwtje van Snow was een dagje lekker meegelopen.
De honden hebben het af en toe een drukke bui en het word af en toe een beetje rommelig zeker als de lompe lobbes als Max zijn gekke 5 minuten krijgt ;-)
En ook Rakel laat af en toe zijn beste kant van zich zien …en zo was hij maandag sinds tijden weer 4 keer voor bij gecrost tijdens de wandeling. Zo druk heeft hij het met het rennen en snuffelen van het bos. Gelukkig maar staat hij keurig op tijd klaar als het tijd is om weer terug te gaan. Dat had zijn broer Diesel afgelopen vrijdag meer moeite mee. Hij kwam later aanhuppelen met een gezicht van: nou klaar! Ik zal deze 2 heren beter in de gaten houden! Ik vind hun echt een super grappig duo!
Wat de foto betreft was het een zeer armoedig week geweest! Het grauwe weer werkt hier echt niet aan mee…
Bij deze maar eentje van de super XXXL teckel Lhea. Die tegenwoordig echt aangelijnd moet zijn gezien haar grote jacht passie. Echt jammer en zeker voor Lhea zelf.
En nog op deze Sem met zijn liefje Fee. Sem is echt heel erg verliefd op haar en waar is Fee daar is Sem. Best een zware kloes voor Sem omdat Fee een hele snelle dame is.
Fee is ook een hele knappe dame net als haar mama Flin. Die 2 lijken echt als een druppel water op elkaar maar Flin is ook nu wat grijzer en rustiger geworden.
Hier nog enkele filmpjes van de maandagochtend wandeling.
De maandagmiddag wandeling.
En de donderdagochtend wandeling.
Dat was het weer en bij deze wenst onze Abi nog iedereen een fijne Carnaval toe: Alaaf!

Geen opmerkingen: