20.2.

DE WEEK VAN ALLE RIEMEN LOS
Wat was het weer een heerlijke week!
Door de carnaval/school vakantie was het lekker rustig maar toch gebeurde er zoveel.
Maandagochtend zijn we weer volop in het wit begonnen.
Karin, het vrouwtje van galgo Libia en ook Wim en uiteraard mijn zus Kamilka liepen gezellig mee...en door het tijdoverschot werd het een uitgebreide wandeling.
Teckel Joost alias Snoepneus was maandag extra mee en had veel nieuwe honden ontmoet die hij nog niet kon. Joost is een echte lieverd en heel geliefd in de groep.
Heel leuk te zien hoe Libia in zo’n kort tijd dat zij bij Karin woont een bijzondere band samen hebben.
Libia loopt een groot gedeelte van de wandelingen heel rustig mee maar af en toe krijgt zij de gekke 5 minuten en dan rent zij met mega snelheid even een paar rondjes.
Hier op de foto is Trubbel aan het dollen met Sientje. Deze 2 hadden zich maandag echt gevonden! Een nieuwe romance dus in onze roedel ;-)
En ook Snow was deze week van paartijd. Hij is dan als een vis in het water met dit weer.
Truby was ook al terug uit haar lappenmand na haar amputatie van haar staart. Die is nu heel kort, echt een cocker staartje. Gelukkig zit Truby hier zelf totaal niet mee en deed haar best om haar schade in te halen door nog extra sneller te rennen als normaal. Echt een turbo hond dus!
Max is echt haar grootse vriend! En ook al is hij veel groter en lomper als zij is juist Turby de baas over hem.
En over romance’s gesproken. Elfje is helemaal onder de indruk van Nino en haalt alles uit de kast indruk op hem te maken.
En het is nog iets in de hand met onze Elfje. Bacio is al een tijdje idolaat van Elfje!
Letterlijk en figuurlijk likt hij onze Elfje van onderen naar boven. En dat soms een hele wandeling lang. Elfje die vind alles goed en soms gaat zij er zelfs voor zitten.
En soms komt ook Choca even meedoen om aan Elfje een idolate lik te geven. Ik vind het echt heel ontroerend te zien.
En sowieso vind ik Elfje uiteraard een heel bijzondere hond. De manier hoe zij mensen (op foto met mijn zus) aankijkt! Zij raakt echt meteen met deze blik rechtstreeks je hart.
Ringo, ook een zwarte labrador die heeft totaal andere zorgen. Hij vindt dat er te weinig stokken in het bos zijn te vinden om mee te spelen en daarom kapt hij zelf een boom om aan een stok te komen. Ringo is gewoon MAF ;-)
Chess is ook dol op stokken maar die gaat er liever rustig voor liggen.
Diesel is weer even in paniek omdat hij zijn grote vriend Rekel uit het zicht had verloren…
Tijdens de dinsdagmiddag wandeling zijn we weer onze collega’s van “Ren je Rot” tegengekomen en kwam zelfs even het zonnetje tevoorschijn en het was echt heerlijk.
En Meest was er zoooooooo blij mee!
Sem maakt even kennis met labrador Ben.
Donderdag middag liep weer het vrouwtje van Jollie met Jollie mee…
Vrijdag kwamen we ook de baasjes van Maible in het bos tegen! En Maible was jarig! En de hondjes waren getrakteerd op een doos koekjes en ik weer op doos Mercie (ja, hoor..weer een kilo erbij ;-)…
Maible is een super leuke hond die een vrienden is met iedereen en dol is op spelen met andere honden. Voornamelijk Aik en Bacio vindt zij te gek! Donderdag ging zij ook uit haar dak met Bacio in een weiland en ondanks het grauwe weer kon ik het niet laten en maakte ik dus een paar foto’s van hun gekke 5 minuten.
Dus al met al….was het een heerlijke week!
Mandag wandeling

Dinsdagochtend wandeling

Woensdagmiddag wandeling

Geen opmerkingen: