8.5.

DE MEI VAKANTIE 1. week
We hebben een zeer rustige week achter de rug.
Verschillende hondjes zijn weg met hun baasjes op vakantie of in de dierenhotels…maar er waren toch nog enkele honden die juist extra of op een andere dag als normaal mee moesten…
In de papieren planning was flink weggestreept en bijgewerkt…
Op de weg naar het bos is het zo rustig in het verkeer…dat is echt heel fijn en relax zo en zeker na een drukke periode.
Woensdag had ik door te weinig animo ook een extra vrije dag genomen…achteraf kwam het heel goed uit omdat ik de dag ervoor lelijk van de trap was gevallen en pas woensdag echte het gevolg voelde. Alles deed zeer… dus het lijkt me handig deze actie niet meer uit te oefenen omdat het niet echt goed voor met lijkt te zijn ;-)
Donderdag was de jonge bazinnetje van Aik met ons mee.
De honden waren uiteraard dol gelukkig met de extra aandacht. En Aik die vond het helemaal gaaf!
Luna, die altijd juist in de middag erbij is was mee in de ochtendgroep omdat zij in de middag naar de kapper moest. Nou het was ook nodig omdat haar dikke winter vacht nu teveel is.
Hele unieke en korte opname: Maibel in rust!
Googel wordt ook met de dag groter…deze schat zal nog een maandje met ons mee gaan omdat hij dan gaat verhuizen naar Son. Dat is een beetje uit de route en daarom zal hij met Heidi van Ren je Rot meegaan…daar zal hij ook in goede handen zijn.
Maar we zullen hem uiteraard missen….hij past heel goed in onze roedel…snik.
Flos geniet van de lente! Er is niets leukers als een hond zo zorgeloos zien te rennen tussen de bloemen in de weiland…
En dan is het tijd om naar huis te gaan…wat zijn ze toch braaf!
Kroemel altijd klaar voor actie!
Bruna word echt per week knapper en knapper! Wat is dat toch een prachtige honden-pup!
Klaas denk daar exact hetzelfde over…
Als Bruna op donderdag middag mee is heeft hij alleen maar oog (en neus) voor haar…
Maar ook Flos vindt Bruna helemaal super leuk…
Flos is ook dol op Woezel …
Dat is toch meer zijn maat en zo kunnen de 2 heren heerlijk hun krachten uitmeten…
Nino die bekijkt eventjes alles rustig…maar ook Nino heeft het tegenwoordig heel druk! Hij reisde door het bos als een gek….Nino is zo’n hondje die de ene keer meer zin heeft als de andere keer …maar deze week had hij er dus juist heel veel zin in! Hihi… Zijn alle grootse liefde is Kroemel. Al in de bus zijn ze samen aan het spelen en ook op de terugweg houden ze er niet mee op…zo’n lief stelletje! Echte liefde…
Vrijdag regende het heel de dag. In de ochtend kon ik nog mijn super leuke roedel filmen…

We kwamen ook een zeer aardige mevrouw tegen met haar hond die het heel leuk vond met ons mee te lopen…
Nou dat gebeurde tegenwoordig niet zo vaak ;-) lijkt een beetje op de TV reclame van de overheid “Hoe gaat we met de aardige mensen om?”
Met de middag groep kwamen we in het bos het vrouwtje van Spijker tegen. Spijker was blij ons weer te zien…hihi…en wij hem… Het regende en het bos was zonder mensen leeg en helemaal voor ons…Dus het was een zeer gezellige afsluiting van de week…

Geen opmerkingen: