31.10.09

PROEF WANDELINGEN

BONTY

Bonty is een ruitje van 11 maanden oud. Het is een show havanezer. Hij is nu al kampioen ook is het maar in de puppy klasse. Een heel grappig beestje. Hij vindt alles goed. Grote honden, klein honden het maakt niets uit. Hij doet gewoon lekker mee. Natuurlijk hoort snuffelen als een van zijn aller grootste hobby’s. Bonty is een leuke aanwinst in onze collectie van de langharige.
SAMMIE
Sammie is een teefje van 7 jaar oud. Het is prachtig beest van binnen en buiten! Sammie had 5 nestjes in haar leven maar nu woont zij sinds een maand bij haar nieuwe vrouwtje en mag eindelijk van haar hondenpensioen genieten bij haar. Het baasje werkt nu tijdelijk in Eindhoven en daarom gaat Semmie een aantal maandjes met ons mee. Sammie is een heel rustige hond. Zij maakt zich niet meer zo druk om dingen. Lekker op haar gemak in de buurt snuffelen en regelmatig knuffels halen.
BODY
Body is een teefje van 10 jaar oud. Zij had het tijdens de 3 wandelingen die zij mee was gegaan ontzettend naar haar zin maar gezien haar gezondheidsprobleem is het niet zo verstandig haar het hele uur mee te laten wandelen..
Body is echt een schat van een hond en ik hoop dat zij nog heel lang mag blijven genieten van haar prachtige honden leven bij haar lieve vrouwtje.
SENNA
Senna is een teefje van 2 jaar oud. Heelaas is Senna niet zo “in too the” honden. Ook zij was 3 keer mee geweest maar helaas had zij het dus niet naar haar zin.
Alleen bij het water was zij wat vrolijker. De baasjes van Senna kunnen gewoon zelf voor haar zorgen maar wilden juist een uitlaatservice gebruiken als een extra-tje voor Senna. Nou Senna denk daar duidelijk helemaal ander over en de wens van de hond moeten we natuurlijk accepteren. De hond is klant en de klant is koning!

Geen opmerkingen: