11.3.

GOOGLE
De aller jongste aanwinst in onze roedel is Google!
Deze knappe jongen lijkt op een zachte wollebal en is 15 weekjes oud.
We passen daarom onze wandel tempo op de dagen dat hij mee gaat ook op hem aan.
Hij is super dapper en helemaal niet bang en huppelt vrolijk tussen alle andere honden gewoon mee net alsof het nooit anders was geweest.
Super leuk weer om zo’n jonge puppy’s in de groep te verwelkomen!

KLAAS
Klaas is een knappe zak! Hij komt onze collectie van de berner sennen versterken!
Klaas is 2 jaar oud. Vanaf de eerste wandeling springt hij meteen met alle vertrouwen in de bus in als ik hem kom halen zonder zich afvragen wat het allemaal heeft te beteken.
En in het bos is hij ook zo blij! Zijn grote hobby is hardlopen, een beetje sjansen met ander honden. Een echte schat van een beer ( hond ;-).

SPIJKER

Deze knappe jongen is Spijker. Een weimaraner van 7 maandjes jong. Spijker is een zeer grappig verschijnsel. Hij lijkt niet alleen qua look maar ook qua gedrag op de Pluto van Wald Disney.
Spijker is echt super dun en alles aan hem is lang. Lange poten, lange oren, lange staart… Spijker is een lieverd, zeer sociaal en meteen heel erg geliefd bij andere honden, voornamelijk bij de dames Otys en Blondie die helemaal weg zijn van hem. Nou ik weet zeker dat we samen heel veel plezier gaan beleven en dat deze knapperd Spijker in de toekomt veel “sjans” zal hebben bij nog veel meer honden dames ;-)

Geen opmerkingen: