7.3.

DE WEEK VAN ALLE RIEMEN LOS
Lente kriebels! God, wat hadden we deze week genoten! Behalve de vrijdag middag wandeling was het de rest van de week een zonnige ervaring!

Heelaas moet ik ook mededelen dat we deze week ook onze eerste officiële en serieuze ‘wegloop ervaring’ hadden meegemaakt.
Op het einde van de maandag ochtend wandeling had Libia de voeten genomen en weg was ze. Libia is ook afkomstig uit Spanje en heeft een zeer triest verleden die de littekens op haar heeft achtergelaten, letterlijk en figuurlijk. Al het vertrouwen die we hadden opgebouwd tussen elkaar in de afgelopen tijd was ze ineens weer verdwenen….Naar uren lang zoeken met man en macht kwam eindelijk het verlossende telefoontje van de vrouw die Libia had gevonden in haar paardenstal. Lekker warm lag ze te slapen. Ons geluk kon niet meer op! Bij deze nog dikke dank aan iedereen die ons had geholpen en gesteund!
Gelukkig was de rest van de week op rolletje gelopen en hadden we geen spannende gebeurtenissen meegemaakt. Alle honden waren heel lief en braaf.
Omdat ik een nieuwe video camera heb aangeschaft was het een beetje uitgebreider gefilmd als normaal…
Maandagochtend

Dinsdag ochtend nog een wandeling gemaakt met het vrouwtje van Puck waar we vervolgens hadden besloten om Puck te “verhuizen” in de groep van “Gaat ie mee”. Puck kan op een of andere manier niet haar rust vinden bij me. Een wandeling doet zij het heel goed en de andere wandeling is het met haar bijna niet vol te houden. Hopelijk is de verhuizing in de andere groep met andere honden onder begeleiding van een ander mens, in dit geval van Ricky, haar goed zal doen en Puck zal dan ook meer genieten van haar wandelingen.

Dinsdagmiddag

Woensdagmiddag

Op donderdagochtend zijn we in het bos onze nieuwe collega´s tegen het lijf gelopen van de “Dog college” en later ook nog collega’s van “Ren je Rot” vandaar de honden drukte in het filmpje ;-)

En vrijdagochtend….

Geen opmerkingen: