21.2.09

Week van Alle Riemen Los
Deze week had ik fijne help er bij. Mij zus loop nu elke dag mee voor komenden 3 wekend omdat zij is bij ons op vakantie.
Ringo was weer terug van weggewest (castratie). Hij deed renen 10 keer harder om het ¨schaden¨ in te halen. Maar ik durf nu al zegen, dat het operatie was zeker goede keuze gewest omdat hij gedroeg zich heel week keurig!
Flos mag sinds deze week een keer extra mee en dat vind hij natuurlijk helemaal fantastisch! Flos en Ringo zijn samen echt dikke vrinden geworden.
Ook Tibo was deze week 2 keer meegewest maar het is net toe viel een uur door de bos lopen. Oude eisbeer.
Choca an Roco mogen ook extra mee deze week omdat hun baasjes zij verser ouders geworden van de zoon Ties! Bij deze nog als een mal gefeliciteerd!!!
Roco was wel naar diensdag wandeling flink ziek geworden maar gelukkig maar was het ook snel over. Was even schrikten, omdat het lijkte op vergiftig verschijnsel.
En ook rest van honden vermaakt zich weer voel op…
Naar carnaval krijgen we weer een versterking in de roedel: prachtige Ridgeback Gäini. Onlang zijn hoge leventijd is het een zeer speelse honden en volgens mij pas die heel goed in onze roedel.
In de bos zijn nog steeds bezig met kappen en het pad naar bos is helemaal kapot gerijen door het zware machine en dat lever met regen een mega modder pad. Door dat waren honden deze week ook echt smerig. Mij excuses voor. De ven in bos was niet meer onder eis en dat vond honden helemaal fantastisch en gin massaal duikjes nemen. Brrrrrrrrrrrrrr….maar hun hebben geen last van zo te zien…
Donderdag nog tegen Heide van Ren je Rot tegen gekomen. Honden weer blij om ander honden weer te zien….
Vrijdag waren we voor eens weer langs Dommel. Ook dat vonden honden leuk, weer eens iets anders. Daar kwamen we ook Ricky tegen met haar roedel en lipten stukje samen en honden had leuk gespeeld samen.
Door het grauw weer kwam weer niet zo viel van de foto’s te maken maar bij deze een filmpje dan.


Geen opmerkingen: