5.1.09

Sneeuw, Flin en Fee
Het sneeuw zorgt voor flinke verkeer overlast en vandaar gin vandaag ¨Alle riemen los¨ allen bij hondjes in de buurt. Onder ander bij Flin en Fee, 2 tollers, mama en dochter.
Flin gin paar jaar geleden met ons mee met hondenuitlaatservice. Sinds dat is hope verander: We zijn verhuis naar Spanje en weer terug naar NL, Flin had nestje gehad, en tot nu gin hun met Heidi van ¨Ren je rot¨ op wandelingen.
Nu mogen hun van Heidi weer allerlei bij onze roedel zich aansluiten. Iets van we heel blij mee zijn! En hoplik ook Flin en Fee. Het lijk dat Flin mij nog kan heren, zij was zo blij mee zien en in auto op weg naar wandeling deed zij mij in een stuk maar likken! Het was genoten voor honden van die prachtige sprookjeachtig natuur. Flin had in de water een eendje gezien en in die koud water gesproken en achter aan gezwommen!!!!! Het was KOUD! Zij kwam naar buiten, in de sneeuw gerold en zag als ijsklontje! Dus toen gin we toch snel naar de auto zo zij niet helemaal vast vriest…
En ook Wim, een oude vriend, had met ons gelopen…nog steeds zonder eigen hond! Na, hoog tijd dat die al weer eentje aanschaf!

Geen opmerkingen: